Приветствуем, Посетитель !

Будывництво 40-квартирного будинку

Все проекты пользователя Пожаловаться
Страна: Украина
Город: Смела

Если у Вас возникли вопросы по Будывництво 40-квартирного будинку, отправьте сообщение!

note_add 07/09/2013
update 07/09/2013
remove_red_eye 484
assignmentКонтакты
Необходимо залогиниться либо зарегистрироваться , чтобы отправить запрос
или сообщение!

Описание предложения - Будывництво 40-квартирного будинку

Пропонуємо взяти участь у будівництві 4-х поверхового 40-квартирного житлового будинку та гаражів  в м. Сміла, Черкаської обл. Загальна площа будуємого будинку становить: 2336,16 м2. В будинку передбачено 16 – однокімнатних, 16 – двокімнатних та 8 – трикімнатних квартир. Оформлене землекористування під обєктом будівництва на умовах оренди. На земельній ділянці вже побудований та зданий в експлуатацію інший 12-квартиний житловий будинок, тому будівництво нового будинку, фактично, є будівництвом другої черги. 

Наше підприємство має проект та дозвіл на будівництво вищевказаного будинку. Вже розпочаті окремі види будівельних робіт. Так, збудовано 8 фундаментів під гаражі (всього, згідно проекту, передбачено - 15), підготовлено підпорну стінку, яка використовується для підготовки ділянки під будівництво будинку. До земельної ділянки проведено усі необхідні, для функціонування житлового будинку, інженерні комунікації.

На даний час, до вказаного будівництва вже виявили зацікавленість представники Міністерства оборони України, органу місцевого самоврядування. Фактично, як МО України, безпосередньо, так і Смілянський виконавчий комітет (через Фонд сприяння молодіжному житловому будівництву) підтверджують готовність вирішити питання, щодо придбання указаного житла відповідно до діючого, на даний час,  в нашому регіоні ДБН, а саме 5018 грн. за 1 м2 житлової площі.

Затрати на будівництво – 6 920000 (шість мільйонів девятсот двадцять тисяч) гривень.

Реалізація будинку – 11 722000 (одинадцять мільйонів сімсот двадцять дві тисячі) гривень.

Реалізація 15 гаражів – 750000 (сімсот пятдесят тисяч) гривень.

Можемо розглянути будь-які варіанти щодо спільного будівництва та реалізації указаного будинку

Похожие проекты - Будывництво 40-квартирного будинку

Также ищут