Приветствуем, Посетитель !

IT-проект направление такси

Все проекты пользователя Пожаловаться
50 USD
Страна: Украина
Город: Киев

Если у Вас возникли вопросы по IT-проект направление такси, отправьте сообщение!

note_add 07/21/2020
update 11/23/2021
remove_red_eye 334
assignmentКонтакты
Необходимо залогиниться либо зарегистрироваться , чтобы отправить запрос
или сообщение!

Описание предложения - IT-проект направление такси

Ціль:
Об'єднати, легалізувати водіїв, які бажають розпочати заробляти за принципом Fare Traveller більше, ніж у будь-якій існуючій службі таксі.
Короткий опис:
Тарифний мандрівник - це можливість для пасажирів на -40% здешевити будь-яку поїздку з попутним пасажиром і одночасно бути в плюсі. Для водіїв від +20% стандарт до +140% максимум. Мобільний додаток готовий на 70%.
Мета: назавжди зменшити вартість проїзду для пасажирів на -40%. Підключити до “Тарифного мандрівника” водіїв, які назавжди отримують можливість збільшення прибутку від +20% до +140% від стандартних щоденних тарифів. Зареєструвати водія через податкову, отримати ліцензію на проїзд смугою громадського транспорту. Без примусу, за рахунок виконаних замовлень із попутними пасажирами. Попутні замовлення значно збільшують дохід водія, що дозволяє привернути увагу до додатку.
     .
Розробив інноваційну, високоефективну програму та додаток, спрямовані на здійснення реформ та позитивні зміни у перевезенні пасажирів таксі в Україні та світі. Принцип, згідно з яким завжди від +20% підвищується прибутковість замовлення для будь-якого водія і на -40% знижується вартість для кожного пасажира.
Потрібні інвестиції в мобільний додаток, який готовий на 70%. Термін реалізації два місяці 25 000 доларів. чи 750 000 грн.
 Залишилося розробити частину для водія, щоб була можливість прийняти замовлення від пасажира та поставити рейтинг пасажиру.
Додаток покликаний знизити на -40% вартість абсолютно кожного замовлення на пасажира. Водій завжди заробить від + 20% понад стандартне замовлення.
Інші компанії запропонували лише першу, рекламну, разову поїздку за 60 грн. У нашому додатку водій везе двох за 120 грн., везе трьох за 180 грн., чотири пасажири – 240 грн., за той же пробіг. Пасажири економлять гроші, водії завжди одержують більше.
За Вашим бажанням надам більш детальну інформацію, комерційну пропозицію від розробників, все, що вже готове до запуску, вся пасажирська сторона, рекламні можливості розповсюдження інформації, включаючи залізницю, автовокзали України.

Похожие проекты - IT-проект направление такси

Также ищут