Приветствуем, Посетитель !

Відкриття магазину продажу електронних цигарок

Все проекты пользователя Пожаловаться
85000 грн.
Страна: Украина
Город: Рокитне

Если у Вас возникли вопросы по Відкриття магазину продажу електронних цигарок, отправьте сообщение!

note_add 10/03/2022
update 10/04/2022
remove_red_eye 637
assignmentКонтакты
Необходимо залогиниться либо зарегистрироваться , чтобы отправить запрос
или сообщение!

Описание предложения - Відкриття магазину продажу електронних цигарок

Магазин буде знаходитися в самому центрі для збільшення кількості покупців. Я попробував заробити на таких продажах заказавши 10 електронних сигарет я їх продав за 1 день заробивши 1400грн. І це сигарети тільки однієї марки. Дуже багато людей просило зробити замовлення і на інші марки вейпи та розхідники і я поняв ще це прибуткова справа! Тим більше в нашому місті подібних магазинів немає, а значить, немає і конкуренції.

Населення міста 30000+ людей з них дуже багато молоді особливо від 18 до 25 років які дуже цікавляться і люблять купувати такі засоби куріння так як це в тренді.

Мінімум за місяць можна продати 150 таких сигарет, а це 51000 грн, відповідно чистого прибутку в нас буде складати 21000 грн. і це тільки на сигаретах однієї марки! А якщо добавить інші марки + вейпи і розхідники а сам рідини іспарітєлі вати спіраль акк та інш. То вийде вже чистий прибуток близько 35-тисяч в місяць. А якщо добавим продаж та аренда кальянів активну зону відпочинку + їжа бистрого приготування і чудову атмосферу то ваш прибуток вже буде складати десь 45-50 тисяч в місяць і це мінімум.

Похожие проекты - Відкриття магазину продажу електронних цигарок

Также ищут